Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obrazek

Od dob legendární strategie Transport Tycoon vyšlo mnoho nejrůznějších budovatelských strategií, ve kterých se vyrábělo a stavělo už všelicos. Ovšem hru, v níž budete šéfovat jedné automobilce a v níž se přenesete do světa obrovských peněz, nablýskaných limuzín a silných motorů, jsme tady ještě neměli.
Období herního sucha nastává během roku dvakrát. Poprvé v parných letních měsících, kdy jsou všichni na dovolených u vody, a proto se nikomu nechce vysedávat u počítače. Toho jsou si vědomi i vývojáři a vydání svých her proto odkládají. Druhé období herní sucha je právě teď v lednu a částečně se přehoupne i do února. Je to tím, že všechny áčkové tituly herní společnosti vydaly před Vánocemi doufajíc, že právě jejich hra se objeví pod vánočním stromkem v mnoha rodinách. A tak na nás v lednu číhají vesměs průměrné hry. Jednou z nich je budovatelská strategie Car Tycoon
Car Tycoon je další z mnoha tycoonovských strategií, v nichž člověk něco staví či vyrábí a dostává za to od virtuálního lidu peníze. Car Tycoon, jak už ostatně napovídá název, vás zavede do světa obrovských peněz, nablýskaných limuzín a silných motorů. Vy, jakožto ředitel automobilové společnosti, budete navrhovat auta a poté je prodávat, ničit konkurenci nekalými praktikami a starat se, aby právě vaše značka aut byla na silnicích vidět co nejvíce. Asi nikoho nepřekvapí, že Car Tycoon k nám přichází z Německa, ze země, jež je automobilovým průmyslem známá na celém světě. Hlavní myšlenka Car Tycoonu je přímo skvělá, v žádné jiné hře se nic podobného neobjevilo, leč její konkrétní zpracování dělá z Car Tycoonu špatnou hru.
Car Tycoon
Car Tycoon obsahuje celkem dvacet misí rozdělených podle časových úseků. První mise se odehrávají někdy na počátku padesátých let, poslední v současnosti; až splníte zadaný úkol (prodat tolik a tolik aut, mít na kontě tolik a tolik peněz atp.), postoupíte do další mise a tím se zároveň přesunete do dalšího období. Splněné mise si je možno zahrát pozdějí jenom tak, bez jakéhokoliv omezení.

Minimální konfigurace:
procesor 300 MHz, 64 MB RAM,
Doporučená konfigurace:
procesor 350 MHz, 128 MB RAM

DOWNLOAD

NEINSTALUJE SE PŘÍMO HRAJTE

http://uloz.to/53770/Car_Tycoon_W4t3R.part1.rar
http://uloz.to/53783/Car_Tycoon_W4t3R.part2.rar
http://uloz.to/53784/Car_Tycoon_W4t3R.part3.rar
W4t3R.maaan.info